Εταιρικo προφiλ

30 χρονια στο χωρο του εμποριου
επαγγελματικων προϊοντων καθαρισμου

Συνεχώς εξελισσόμενοι, ακολουθώντας ότι πιο νέο υπάρχει στον χώρο του καθαρισμού, πραγματοποίησαμε σεμινάρια τρόπου - μεθοδολογίας καθαρισμού ώστε να έχουμε εξοικείωση με τα νέα συστήματα καθαρισμού και με τα συστήματα H.A.C.C.P.

Η εταιρία μας

Ποιοί είμαστε

Με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο του εμπορίου επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, συνεργαζόμαστε με μερικά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης με προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία πληρούν όλα τα ευρωπαικά standards.

Φιλοσοφία εταιρίας

Η Φιλοσοφία μας

Η βοήθεια προς τις επιχειρήσεις και τους ιδιότες με γνώμονα την τεχνογνωσία μας για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της δουλειά σας.Η φιλική προς το περιβάλλον αντιμετώπιση και η οικονομία μέσω της ποιότητας και αποδοτικότητας είναι στοιχεία τα οποία μας ορίζουν ως εταιρεία.

Ο σκοπός μας

Ο Σκοπός μας

Ο εφοδιασμός σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο σε επαγγελματίες καθαριστές και επιχειρήσεις, αλλά και σε ιδιώτες με αξιόπιστα και ποιοτικά μηχανήματα, αλλά και με οικονομικά υλικά καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον με πιστοποιήσεις ΙSO.

Επικοινωνία με τον πελάτη

Σκοπός της παρούσας διαδικασίας είναι η καταγραφή των βημάτων που ακολουθούνται στην επικοινωνία της εταιρείας με τους υποψήφιους συνεργάτες και πελάτες της κατά τη διαδικασία της παραγγελίας,της παράδοσης και του after sales service της εταιρείας.

- Τηλεφωνική προσέγγιση και διερεύνηση αναγκών
- Έυρεση κατάλληλων προίοντων με βάση τις ανάγκες
- Σύναψη παραγγελίας,τιμολόγηση,τρόποι πληρωμής
- Αποστολή και παρακολούθηση της παραγγελίας

- Προσδιορισμός και ικανοποίηση των απαιτήσεων με βάση την παραγγελία
- Έρευνα ικανοποίησης με βάση την παράδοση και τα προίοντα
- Επαναληπτικές παραγγελίες,εκπτώσεις, προσφορές
- Χειρισμό τυχόν παραπόνων και επιστροφών

Πιστοποιητικό ISO 22196: 2007

Πιστοποιητικά

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ποιότητα των προιόντων που προσφέρουμε, στοχεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σύνολό της αλλά και στο σεβασμό προς το περιβάλλον.

ISO 22196: 2007

Το πρότυπο ISO 22196: 2007 καθορίζει μια μέθοδο αξιολόγησης της αντιβακτηριακής δραστικότητας των πλαστικών προϊόντων αντιβακτηριακή αγωγή (συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων προϊόντων).

ISO 9001

Το πρότυπο ISO 9001 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.Μπορεί να εφαρμόζεται από οποιονδήποτε οργανισμό θέλει να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας του, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.

Πιστοποιητικό ISO 9001