ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Παρακολουθήστε παρακάτω Video παρουσίασης των προϊόντων μας

Στο σημείο αυτό μπορείτε να βλέπετε παρουσιάσεις από τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη χρήση τους ακόμα περισσότερο, να δείτε συμβουλές και τρόπους χρησιμοποίησης τους τα οποία θα σας γλιτώσουν κόπο, χρόνο και χρήμα.

Στεγνωτήρας χεριών Mediclinics

Στο διπλανό βίντεο σας παρουσιάζουμε τον επαγγελματικό στεγνωτήρα χεριών της Mediclinics. Λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού και χρονοδιακόπτη.

Mediclinics plug in

Ο εύκολος τρόπος. Στο διπλανό βίντεο σας παρουσιάζουμε τον επαγγελματικό στεγνωτήρα χεριών της Mediclinics.

MEDICLINICS Waterflow to drain pipe

O στεγνωτήρας χεριών που συνδέεται με τις σωληνώσεις για άμεση απορροή. Δείτε την παρουσίαση στο διπλανό βίντεο

MEDICLINICS BABYMEDI

Ο εύκολος τρόπος για την αλλαγή της πάνας και την καθαριότητα ενός μωρού.Δείτε την παρουσίαση στο διπλανό βίντεο

Ghibli & Wirbel Rolly tecnico

Rolly tecnico.Αυτόματη μηχανή καθαρισμού. Για εύκολη καθημερινή χρήση, με εργονομική λαβή και αφαιρούμενη βούρτσα. Δείτε την παρουσίαση στο διπλανό βίντεο.

Ghibli & Wirbel Rolly

ROLLY Ghibli & Wirbel Αυτόματη μηχανή καθαρισμού. Νέα αισθητική σχεδίαση με στόχο την εργονομία για εύκολη καθημερινή χρήση. Δείτε την παρουσίαση στο διπλανό βίντεο

Αυτόματη μηχανή πλύσης-
στέγνωσης Freccia 30

Στο διπλανό βίντεο σας παρουσιάζουμε τον στεγνωτήρα περιποίησης FR 30 που αντιπροσωπεύει κάτι μοναδικό στην αγορά καθαρισμού. Πρώτα απ 'όλα το νέο σχέδιο, το οποίο καθιστά FR 30 ένα αριστούργημα της αισθητικής και της εργονομίας. FR 30 είναι ow ακόμα πιο αξιόπιστη και εκτέλεση χάρη στο νέο αισθητήρα.

Βάση Πανέτας
ONE

Στο διπλανό βίντεο σας παρουσιάζουμε την νέα σκούπα "ΟΝΕ" που αντιπροσωπεύει μια πραγματική επανάσταση στο διεθνή κόσμο καθαρισμού. Φτάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιοχές, τόσο σε επίπεδες και κάθετες επιφάνειες, με τη μεγαλύτερη ευκολία.

Kiehl Carpasol

Το Carpasol περιέχει πολύ αποτελεσματικές επιφανειοδραστικές ουσίες χαμηλού αφρισμού, οι οποίες εξασφαλίζουν τον απόλυτο καθαρισμό του χαλιού. Η βρωμιά διαλύεται και αφαιρείται γρήγορα.

Νεφελοποιητής nebu 850

Σχεδιασμένο για αρωματισμό χώρων μεταξύ 700 και 850 m3 (24720.27ft³ & 30017.47ft³), με διακριτικό τρόπο ο νεφελοποιητης Nebu 850 μετατρέπει συμπυκνωμένη ουσία αρωμάτων σε ξηρό σύννεφο αρωματικών μικροσωματιδίων.